Heeft u een vraag?

Vervolmaak uw huwelijk met een unieke trouwring
Een unieke trouwring laten maken in Zwijndrecht bij Juweelcreaties Erik Peersman

Laat voor uw grote dag een droomjuweel vervaardigen bij Juweelcreaties. Niet zomaar een gouden ring, maar een persoonlijk kunstwerk dat u op uw huwelijk kunt delen. En de inspiratie hiervoor, dat bent u zelf!

Unieke trouwring op maat

Maak de mooiste dag van uw leven nog net iets mooier met een trouwring uit Zwijndrecht van Juweelcreaties. Maak een afspraak met Juweelcreaties en laat een juweel ontwerpen dat uw dromen in vervulling doet gaan. Wij vervaardigen al onze juwelen in overleg met de klant. Precies en verzorgd maatwerk is een van onze belangrijkste troeven. Daarnaast kunnen we verzekeren dat u een handgemaakt pièce unique in handen krijgt, geen product van lopende bandwerk.

Wij werken in zilver of goud. U kunt voor de eventuele bezetting kiezen tussen parels en diverse edelstenen. U hebt ook de mogelijkheid om bij ons uw oud goud te laten hersmeden en dat te gebruiken om een nieuw sieraad te vormen.

Contactopname

Wilt u een unieke trouwring laten maken in Zwijndrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met Juweelcreaties. Wij werken enkel op afspraak en zijn op elk moment van de dag telefonisch bereikbaar of via het contactformulier. Koester een speciaal moment.

 

Juweelcreaties

Adrien van Roeyenstraat 10
2070 - Zwijndrecht


Tel.: 03 500 01 3403 500 01 34

BTW BE 0502.818.207

Onze specialisaties

  • Trouwjuwelen
  • Geboorte & Rouwjuwelen
  • Verwerking Oud Goud
  • Wastechniek
  • Handgemaakt
  • Unieke betekenis