Heeft u een vraag?

Handgemaakte juwelen gemaakt door Juweelcreaties te Zwijndrecht


Bestel een kostbaar aandenken bij Juweelcreaties Erik Peersman. Vereeuwig een belangrijk moment met een uniek en persoonlijk juweel. Bij Juweelcreaties kunt u terecht om handgemaakte juwelen te Zwijndrecht te laten creëren volgens uw ideeën en wensen.

Unieke juwelen

Erik Peersman voltooide in 1986 zijn opleiding als goudsmid en heeft daarna nog verschillende vervolgopleidingen afgerond. In 2012 startte hij met Juweelcreaties, omdat hij aan de slag wilde gaan met de wensen van klanten. Hij wilde unieke stukken creëren met een speciale betekenis.

Juweelcreaties specialiseert zich in de verloren was-methode en kan allerhande soorten juwelen maken. Van oorbellen tot ringen, maar ook minder gangbare vormen. Ook als u niet direct weet wat u wil, kunnen wij u zeker verder helpen aan de hand van onze basisontwerpen.

Trouw-, geboorte- en rouwjuwelen zijn bespreekbaar, net als juwelen voor specifiekere gelegenheden waarvoor u graag een aandenken zou willen laten maken. Verder herwerkt Juweelcreaties ook oud goud. Tot slot kunt u bij ons workshops juwelen maken aanvragen.

Contact opnemen

Juweelcreaties in Zwijndrecht werkt enkel op afspraak. U kunt ons op elk moment van de dag telefonisch of telefonisch bereiken via het contactformulier.

 

Juweelcreaties

Adrien van Roeyenstraat 10
2070 - Zwijndrecht


Tel.: 03 500 01 3403 500 01 34

BTW BE 0502.818.207

Onze specialisaties

  • Trouwjuwelen
  • Geboorte & Rouwjuwelen
  • Verwerking Oud Goud
  • Wastechniek
  • Handgemaakt
  • Unieke betekenis