Heeft u een vraag?

Unieke juwelen laten maken in Zwijndrecht bij Juweelcreaties Erik Peersman
Een aandenken dat tijdloos is

Laat belangrijke gebeurtenissen op een bijzondere manier vastleggen. Schenk uzelf of een geliefde een uniek handgemaakt juweel en koester het moment.

Voor alle gelegenheden

U kunt Juweelcreaties in de arm nemen voor trouw-, geboorte- of rouwsieraden. Ook voor specifiekere gelegenheden kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij luisteren graag naar uw ideeën omtrent het ontwerp en het uiterlijk van uw persoonlijke juweel. Prijzen en levering wisselen naargelang de wensen.

Juweelcreaties specialiseert zich in de verloren was-methode en kan allerhande soorten juwelen maken. Van oorbellen tot ringen, maar ook minder gangbare vormen. We werken zowel met zilver als goud. Voor de bezetting van de juwelen gebruiken we parels en diverse edelstenen. Ook als u niet direct weet wat u wil, kunnen wij u verder helpen aan de hand van onze basisontwerpen. Een andere mogelijkheid die we aanbieden, is het laten versmelten van oude gouden juwelen, waarmee u vervolgens een nieuwe creatie kunt laten maken.

Maak een afspraak

Unieke juwelen te Zwijndrecht laten maken kan bij Juweelcreaties. Wij werken enkel op afspraak en zijn op elk moment van de dag telefonisch bereikbaar of via het contactformulier.

 

 

Juweelcreaties

Adrien van Roeyenstraat 10
2070 - Zwijndrecht


Tel.: 03 500 01 3403 500 01 34

BTW BE 0502.818.207

Onze specialisaties

  • Trouwjuwelen
  • Geboorte & Rouwjuwelen
  • Verwerking Oud Goud
  • Wastechniek
  • Handgemaakt
  • Unieke betekenis