Juweelcreaties

Tel: 03 500 01 34
Creëer zelf uw droomjuwelen.

Maak uw eigen ontwerpen met de workshops juwelen maken in Zwijndrecht van Juweelcreaties Erik Peersman.

Hebt u zin om zelf aan de slag te gaan en uw creativiteit uit te leven in genoeglijk handwerk? Maak dan kennis met de workshop juwelen maken van Juweelcreaties! Wij leren u alle nodige technieken aan. Ook verstrekken we de instrumenten die u nodig heeft en geven we u nuttige tips. Aan het einde van de workshop bent u in staat om uw verbeelding werkelijkheid te maken en een uniek en persoonlijk juweel te ontwerpen en te creëren.

Concreet zullen we aan de slag gaan met de belangrijke verloren was-methode, waarmee u voorontwerpen maakt die gegoten kunnen worden in zilver of goud. Deze workshops worden gegeven in eigen atelier waar telkens plaats is voor 5 personen.

Duur van deze workshop is 3 uren, inschrijven kan via het contactformulier en de prijs voor een deelname bedraagt € 70 met het gebruik van de materialen inbegrepen. Bijkomstig is de prijs van het juweel nadat het gegoten is, dit varieert afhankelijk van het gewicht. Gebruik van edelstenen en parels niet inbegrepen.

Na je vraag om deel te nemen krijg je een bevestiging die je dan toelaat om het inschrijvingsbedrag van €70 te storten op rekeningnummer BE38 7310 2992 4572.

De workshops vinden plaats op volgende data, telkens om 9u00.

  • 27 januari 2018
  • 17 februari 2018
  • 17 maart 2018
  • 7 april 2018
  • 19 mei 2018

Tijdens deze periode, de lente kan er gewerkt worden met natuurlijk materiaal in combinatie met was. Hierbij maken we gebruik van kleine dunne takjes, blaadjes en bloemen. Zolang ze niet onmiddellijk verwelken zijn ze bruikbaar voor deze techniek en geeft dit een mooi natuurlijk uitzicht als juweel.

Laat uw creativiteit de vrije loop bij onze workshops juwelen maken in Zwijndrecht! Voor prijzen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn op elk moment van de dag bereikbaar via het contactformulier of telefonisch.