Juweelcreaties

Tel: 03 500 01 34
Geef uw oud goud een tweede leven!

Schakel Juweelcreaties Erik Peersman in om uw oud goud te laten herwerken in Zwijndrecht.

Juweelcreaties geeft u de mogelijkheid om uw oud goud te laten hersmeden. Wilt u een nieuw elan geven aan een oud stuk? Laat het versmelten! U kan naar uw eigen idee een nieuw juweel laten ontwerpen, waarin de sentimentele waarde van het oude vervat zit.

Juweelcreaties zet in op originaliteit en authenticiteit: al onze stukken zijn uniek en handgemaakt, met een kwaliteitsvolle afwerking.

Het herwerken van uw oude goud tot een nieuw sieraad geeft hetnieuwe stuk nog een extra laagje betekenis. U kunt dit voor alle soorten juwelen en voor alle gelegenheden laten doen.

 

Zit u met oude gouden sieraden die u nooit draagt? Maak dan vandaag nog een afspraak met Juweelcreaties en bespreek de mogelijkheden om uw oud goud te laten herwerken in Zwijndrecht. Verwen uzelf of een naaste met een speciaal cadeau! Juweelcreaties is uw adres voor unieke, handgemaakte of persoonlijk ontworpen sieraden. U kunt ons op elk moment van de dag via het contactformulier of telefonisch bereiken. Prijzen en levering wisselen naargelang de wensen.