Juweelcreaties

Tel: 03 500 01 34
Koester een speciaal moment.

Geboortejuwelen en rouwjuwelen laten maken in Zwijndrecht bij Juweelcreaties.

Sommige gebeurtenissen zijn zo ingrijpend dat ze uw verdere leven tekenen. U kunt dat uitzonderlijke moment laten vereeuwigen bij Juweelcreaties. Wij creëren voor u een uniek en waardevol aandenken, handgemaakt en naar uw wensen gevormd.

Juweelcreaties is gespecialiseerd in de verloren was-methode. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten sieraden, van oorbellen totringen, maar ook minder gangbare vormen. U kan uw juweel zowel in goud als in zilver laten smeden. We gebruiken parels en diverse edelstenen voor de bezetting van de juwelen. Ook als u niet direct weet wat u wil, kunnen wij u zeker verder helpen aan de hand van onze basis-ontwerpen.

Een andere mogelijkheid die u heeft is het laten versmelten van oude gouden juwelen, waarmee u dan een nieuwe creatie kunt laten maken. Zo geeft u een oud sieraad een tweede leven en blijft de sentimentele waarde behouden.

Maak vandaag nog een afspraak met Juweelcreaties om originele geboortejuwelen en rouwjuwelen te laten maken in Zwijndrecht.

Prijzen en levering wisselen naargelang de wensen. Wij werken enkel op afspraak. U kunt ons op elk moment van de dag bereiken via ons telefoonnummer of het contactformulier.